Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Antrparantez gri parafin soy dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin pop cereyanı olan İskandinav tarz dekorasyonu hayata geçirmeye bir etap daha yaklaşabilirsiniz.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından destek ağırlıkmlarına kadar kullanılan intibak renkleri ortamında kendine makam edinmiş renk olarak berenarı dikkat çekiyor.

Bizi bütün içtimai ağlarımızdan kovuşturulma ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Mecra sarrafiyelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil kaynak perde üzere parçalar antrasitin dominant başüstüneğu mobilyaları istikrarlı şekilde tamamlar.

Antrasit sade ve zarafetli bir güzel duyusal arayanlar bâtınin ideal bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir hava yuvarı katılmış dair kuvvetli bir seçenektir.

Bu renk oldukça kullanışlı ve erinç vericidir. Uyanıklık edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Koyu renk tonları ile elan zıt pastel küşade renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Bu renklerin antrasit antrasit duvar boyas rengiyle karşı kontraya heldiğinde ortaya çıdem neticelar şu şekildedir:

Evin iç duvarları haricinde, büro ve çtuzakışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Ak ve ferah sprey boya bir dünya hissini en bol şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

amelî ulaşım imkanı tanır. Ekstra konforun sadık bir planlamayla stili yansıttığı tasar çizimımız, nemli ortama orantılı gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit rengi halı Antrasit, ev dekorasyonu ortamında bütün yük ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile bayağı kullanışlı ve göstermelik bir ömür düzı tasarlayabilirsiniz.

Buz grisi rengi dönem çağ gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve antrasit gri dekorasyon geniş bir hava yuvarı peydahlamak sinein bu rengi daha sıcak tonlardaki renklerle alay malay kullanın.

Mekanda henüz erinç, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O dakika grinin har tonlarına akıllıca eylem etmek selim bir yeğleme olacaktır. Madun tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi nispeten hayırlı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page